Cnr İmob 2020 Mobilya Fuarı

2020 dneem

CNR IMOB-16 Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı, 160 bin metrekarelik alanda, 13 salonda dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilere kapılarını açtı. 6 gün süren fuarda, 750’nin üzerinde katılımcı yer aldı.

44 bin 865 yabancı, 103 bin 853 yerli olmak üzere toplam 148 bin 718 ziyaretçiye ev sahipliği yaptı. 132 ülkeden ziyaretçi ve 30 ülkeden 1.000 kişilik alım heyeti yer aldı.

Geçen yıla göre yabancı ziyaretçi yüzde 16’lık artış gösterdi.

Sitis Ofis olarak her yıl olduğu gibi 2020 yılında da fuarda yerimizi aldık. Profesyonel tasarımcılar ile çalışarak hazırladığımız geniş ürün yelpazemizi yüzden fazla ülkeden gelen misafirlerimize tanıtma mutluluğunu yaşadık. Ayrıca B2B alanında görüştüğümüz firmalar ile yeni temaslar kurduk.

Yönetici masaları, ofis masaları, çalışma masaları, makam ve misafir koltukları, koltuk takımları, toplantı masaları ve iş istasyonları gibi ürün yelpazemizde yer alan daha birçok ofis mobilyalarımızı ziyaretçilerimizin beğenisine sunduk.

Profesyonel tasarım ekibimizin oluşturduğu yeni ofis takımlarımızı ve Ofis koltuk grubunda yeni ürünlerimizi sergiledik. Yönetici koltuğu, çalışma koltuğu toplantı koltuğu, tekli, ikili, üçlü ofis koltuğu veya bekleme koltuğu ya da proje koltuğu gibi birçok ürünü yurt içi bayilerimize ve yurt dışında ihracat yaptığımız bayilerimize göstermiş olduk.